lördag 29 juni 2013

Nya solhattar!

Ett gäng nya solhattar som kommer att läggas ut till försäljning inom kort! Varje modell är sydd i tre olika storlekar!


söndag 23 juni 2013

Almas sommarset!

Kläderna i storbeställningen som jag skrev om här var ju lite svåra att se på den bild jag visade i inlägget. Det var som sagt en tanke med det eftersom klädernas nya ägare inte fått paketet ännu och jag inte ville förstöra överraskningen för dem. Nu är i alla fall kläderna levererade och jag börjar med att visa dessa söta klänningar med matchande solhattar. Jag fick fria händer vad gäller tyg och modeller men blev tipsad om att Alma tycker om den lite mer romantiska stilen med exempelvis prickar och blommor. Sen skulle klänningarna vara kortärmade eller helt utan ärm och så klart sköna och lekvänliga. Hoppas fröken Alma är nöjd med sina nya sommarset, jag är övertygad om att hon är alldeles bedårande söt i dem! =)


söndag 16 juni 2013

Till en tuff brud!

Denna heldress utan ärm och kort ben är ett av Lillys favoritplagg. Jag har sytt av den här modellen tidigare och den passar henne verkligen. Kanonskön nu till sommaren också! =)



söndag 9 juni 2013

Sneak peek...

En liten sneak peek på en färdigsydd beställning som i morgon fraktas till Nyköping. Mamma Maria beställde en ny sommargarderob till sina små gudingar, Alma och Jacob, utan några närmare direktiv än   antal av varje plagg. Då de själva inte sett plaggen ännu och jag vill att det ska bli en överraskning när de får dem, ger jag idag bara ett litet smakprov på sommarplaggen.. =)



torsdag 6 juni 2013

Vitt och marint!

Fler fina och sköna sommarplagg. Den här gången är temat vitt och marint, inte till samma beställare dock som man annars skulle kunna tro. Kläderna skulle ju passa kalasbra ihop! Underbart söta blommor i marinblått på vit botten, överst i kombination med vita prickar på marinblå botten. Kombinationen är så himla fin tycker jag. 

Söt och praktisk sommarkofta på bild nr 2, i modell inspirerad av andra sybloggare så den kan jag inte helt ta åt mig äran av.. Även koftan kommer med all säkerhet att kombineras med de vita prickarna på marinblå botten då mamma Louise köpt en klänning till sin lilla fröken i det prickiga tyget tidigare.

Sött, klassiskt och sommarfräscht!



lördag 1 juni 2013

Söta små katter till fina små kusiner!

Mormor/farmor Lisa har beställt dessa ärmlösa, lite längre sommarlinnen/tunikor till sina barnbarn Mira och Li. Båda tjejerna skulle ha likadana sommarplagg i det söta kattyget. Problemet var bara att det var lite för lite tyg för att det skulle räcka till båda två.. Lösningen blev ett litet ok i enfärgat svart och så röda kantband till det. Ska bli kul att se de små tjejerna i sina nya plagg i sommar!