lördag 24 augusti 2013

Och den sitter som en smäck!

Jag lovade lite livebilder på kavajen i förra inlägget. Här är några och till min glädje är den inte ett dugg tajt över ryggen som jag befarade utan sitter som gjuten på lilla fröken! =)




söndag 18 augusti 2013

Irmas glada kavaj!


För ett tag sedan såg min dotter och jag ett mönster på en barnkavaj i jersey i Ottobre. Hon la genast en beställning till lilla Irma men av olika anledningar har det dröjt ett litet tag. Jag har ju haft semester! =) Hur som helst, häromdagen plockade jag fram saxen och valde helt på eget bevåg ut tyger till frökens kavaj. Blommor och prickar, kan det bli bättre? Min dotter är helnöjd och förhoppningsvis Irma också när hon får den. Kavajen är inte överlämnad ännu och jag är lite fundersam över om den möjligtvis är lite för snäv över ryggen men tyget är ju i jersey så förhoppningsvis går det bra. Om jag lyckas knäppa några bra bilder på fröken när hon har den på så lovar jag att återkomma med dem. =)

måndag 12 augusti 2013

Nya blommiga sötnosar!

Nu har jag fått en leverans med sex fantastiskt fina blommiga tyger! Så underbart! De svarta med färgglada blommor är härligt iögonfallande och det med svart botten och lite mer pastelliga färger på blommorna/ringarna är så otroligt skirt och sött. Jag hade så himla svårt att bestämma mig när jag beställde så jag var bara tvungen att beställa ett blommigt tyg med grå, rosa och svagt turkos botten också.. Jag älskar dem alla, så är det bara! =)


torsdag 8 augusti 2013

Tillbaka till vardagen och utförsäljning!

Så, det var den sommarledigheten det.. Märkligt att semestern alltid går så förskräckligt fort! Måste ändå säga att det faktiskt känns ganska skönt när livet återgår till det normala. Nog för att jag skulle kunna tänka mig ett par veckors ledighet till, men vi har ju haft en sådan fantastisk sommar så nu har jag ackumulerat energi som räcker lääänge! Visar här några somriga bilder på lilla fröken som både rockar loss och slappar i trädgården iklädd pappa Magnus favoritklänning.

Vill också tala om att jag har lagt in ett stort antal kläder under fliken "Till Salu". De flesta av kläderna har jag haft som visningsplagg och jag säljer dem nu till halva priset (eventuellt med någon liten avrundning uppåt eller nedåt..).